AcasăPoliticaLiviu Dragnea: "Sunt absolut convins ca Gabriel Oprea nu va colabora cu...

Liviu Dragnea: „Sunt absolut convins ca Gabriel Oprea nu va colabora cu Traian Basescu”

Prezent, sambata, la Consiliul Judetean al PSD Timis, Liviu Dragnea, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, a facut o serie de declaratii extrem de interesante.

In primul rand, Dragnea a anuntat ca „Alianta de Centru Stanga (PSD si UNPR) ar trebui revitalizata si luata serios in considerare”.

De asemenea, presedintele PSD sustine ca „sunt sigur ca nu va exista niciun fel de colaborare intre UNPR si PMP. Sunt absolut convins ca domnul Gabriel Oprea nu va colabora cu Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei”.

Nu in ultimul rand, Dragnea a afirmat ca este de acord cu propunerea lui Sorin Grindeanu, presedinte al PSD Timis, pentru organizarea Congresului extraordinar al PSD in jurul datei de 15 octombrie. „Daca organizam Congresul extraordinar inca din acest an, partidul intra in anul electoral 2016 intarit si cu o conducere stabila”.

Varianta unui congres organizat inca din acest an este aprobata si de senatoarea Gabriela Firea. „Ar fi primul pas facut in perspectiva alegerilor locale si parlamentare”, a precizat presedintele organizatiei PSD Ilfov.

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger