AcasăPoliticaLiviu Dragnea: "PSD nu are de ce sa iasa de la guvernare"

Liviu Dragnea: „PSD nu are de ce sa iasa de la guvernare”

Liviu Dragnea, presedintele executiv al Partidului Social Democrat, a anuntat ca nu este de acord cu iesirea PSD de la guvernare.


Liderul social-democratilor sustine ca a vorbit, atat duminica seara, cat si luni dimineata, cu cei mai multi dintre sefii organizatiilor judetene si ca parerea cvasiunanima este ca PSD nu trebuie sa iasa de la guvernare.

„In acest moment nu avem ce sa vorbim despre o eventuala iesire de la guvernare sau despre demisii. PSD nu are de ce sa iasa de la guvernare. In schimb, este important sa ne intalnim cat mai repede si sa analizam concret rezultatele inregistrate la alegerile prezidentiale”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD mizeaza pe o reuniune a Comitetului Executiv si respinge ideea unui Congres deoarece „nu avem ce sa analizam la Congres. Prioritara este o analiza serioasa a rezultatului alegerilor prezidentiale”.

Dupa ce liderii PSD Maramures si-au anuntat demisia in bloc, Dragnea le-a transmis acestora ca „important este sa stea calmi. Nu se dau demisii cand toata lumea este incinsa. Va asigur ca partidul merge inainte”.

Liviu Dragnea considera ca PSD a avut parte de o guvernare reusita in ultimii doi ani si „nu avem pe mana cui sa dam guvernarea”.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger