AcasăPoliticaLiviu Dragnea, precizari la plecarea de la instanta, in asteptarea pronuntarii sentintei

Liviu Dragnea, precizari la plecarea de la instanta, in asteptarea pronuntarii sentintei

Dupa ce s-a aflat ca termenul la care se asteapta sa fie anuntata sentinta definitiva este cel de 22 aprilie, Liviu Dragnea a plecat de la Curtea Suprema.

Asadar, la finele judecarii ultimului termen al dosarului, in faza de apel, Dragnea si celelalte persoane aflate in postura de a fi acuzati in dosarul „Referendumul” ar putea afla peste aproximativ doua saptamani sentinta finala in aceasta cauza penala. Dupa cum se stie, actualul sef al PSD a primit un an cu suspendare, in prima instanta.

Iar daca la momentul la care a venit la instanta si-a declarat, o data in plus nevinovatia, la plecare, intrebat daca ia in calcul varianta unei demisii din fruntea PSD, dupa aflarea sentintei, in cazul in care va exista o condamnare, chiar si cu suspendare, Dragnea a cerut jurnalistilor sa aiba rabdare sa se afle decizia magistratilor. „Sa vorbim dupa pronuntarea sentintei, (…) le spun tuturor colegilor mei sa nu intrerupa activitatile de pregatire a campaniei electorala (…), iar decizia politica va fi luata in Comitetul Executiv, in sanul partidului vom stabili calea de urmat. Dar eu zic sa asteptam pronuntarea (…) doua saptamani, ca maine trec”, a transmis Dragnea.

349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger