AcasăPoliticaLiviu Dragnea, fentat de liberali

Liviu Dragnea, fentat de liberali

Comisa pentru regionalizare a lui Liviu Dragnea este supravegheata atent de liberali

Liderul PNL, Crin Antonescu, a confirmat faptul ca la nivelul partidului s-a constituit un grup de lucru pe tema reorganizarii administrativ-teritoriale, care va functiona sub bagheta lui Klaus Iohannis.

Comisa pentru regionalizare a lui Liviu Dragnea este supravegheata atent de liberali

Pesedistul Liviu Dragnea a primit o lovitura sub centura din partea partenerilor de la PNL. Dupa cum se stie, in calitate de ministru al Dezvoltarii, social-democratul coordoneaza comisia guvernamentala care pregateste proiectul de regionalizare.

Cum insa baronii liberali se simt amenintati  de planurile lui Dragnea, acestia au decis sa-si faca o comisie paralela la partid.  ”Marti am avut o intalnire cu ministrii PNL, liderii grupurilor parlamentare, primari si presedinti de Consilii Judetene.  Intre altele, s-a abordat tema regionalizarii si s-a constituit un grup de lucru care sa inventarieze toate punctele de vedere”, a  declarat Crin Antonescu.

Klaus Iohannis ii irita la culme pe social-democrati

Mai mult, liderul liberal le-a aplicat lovitura de gratie pesedistilor, anuntand ca seful comisiei este nimeni altul decat Klaus Iohannis, prim-vicepresedintele PNL, care le sta in gat social-democrati inca din 2009, cand Antonescu il plimba ca pe  Sfintele Moaste si incerca sa-l faca premier.

[poll id=”474″]

author avatar
Adelina Ionicel
704 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger