AcasăPoliticaLiviu Dragnea e categoric: "nicio gratiere nu ma ajuta pe mine!"

Liviu Dragnea e categoric: „nicio gratiere nu ma ajuta pe mine!”

In ciuda speculatiilor aparute in ultima vreme in privinta initiativei Guvernului referitor la cele doua acte normative vizand gratierea si modificarea Codurilor, Liviu Dragnea sustine ca primul dintre proiecte nu l-ar favoriza personal.

„Ce gratiere sa ma ajute pe mine, nicio gratiere nu ma ajuta pe mine! Eu n-am auzit de la Guvern ca vrea sa dezincrimineze abuzul in serviciu, pe de-o parte”, a subliniat seful PSD, marti dimineata, la Inalta Curte, unde a fost prezent la termenul de la instanta. „Uitati-va cu atentie pe dosarul meu si pe ce a aparut in presa sau ce a fost in dezbatere publica. Nu ma ajuta pe mine personal”, a mai mentionat Liviu Dragnea.

Intrebat ce anume l-ar sfatui pe ministrul Justitiei, in privinta promovarii acestor doua acte normative – si anume daca sa ramana ordonante de urgenta sau sa fie adoptate ca proiecte de lege -Dragnea spune ca l-ar indruma „sa se inspire din experienta inaintasilor”. „Eu am vazut foarte mult scandal pe niste intentii, eu zic sa asteptam sa vedem ce va face Guvernul, totusi”, a conchis liderul social-democrat.

Totodata, Dragnea a facut mentiuni si despre proces, dupa ce marti dimineata s-a dat o amanare in aceasta cauza, pana pe 14 februarie. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger