AcasăPoliticaLiviu Dragnea, acuzat ca fabrica sondaje

Liviu Dragnea, acuzat ca fabrica sondaje

Suparare mare in tabara liberala. Deranjati de faptul ca vicepremierul Liviu Dragnea ii abureste de luni bune cu reorganizarea adimistrativ-teritoriala, baronii PNL au trecut la atac.

Liviu Dragnea nu o scoate la capat cu liberalii in privinta regionalizarii

”Parintele regionalizarii” este acuzat, nici mai mult nici mai putin, decat ca a masluit rezultatele sondajelor, astfel incat Romania sa fie impartita in functie de interesele social-democratilor. Cel mai vehement contestatar al lui Dragnea s-a dovedit a fi presedintele Consiliului Judetean Bihor, liberalul Cornel Popa, care nu s-a sfiit sa declare public ca toate cercetarile sociologice au fost „fabricate” de ministrul Dezvoltarii.

”In urma unor sondaje, facute nu se stie unde, nu se stie cand, nu se stie cu cati, am aflat ca in zona noastra s-a facut un sondaj de opinie si ca 63,2 la suta dintre oamenii din regiunea nord-vest vor capitala la Cluj si doar 9,5 la suta vor centru de regiune in Bihor, la egalitate cu Baia Mare. Dati-mi voie sa pun la indoiala veridicitatea acestui sondaj…”, a afirmat liderul PNL Bihor.

[poll id=”558″]

author avatar
eNational
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger