AcasăPoliticaLista ministrilor noului Guvern, in lucru. Premierul desemnat: vor fi schimbari

Lista ministrilor noului Guvern, in lucru. Premierul desemnat: vor fi schimbari

In dimineata zilei ce a urmat consultarilor de la Cotroceni si deciziei presedintelui de a-l desemna premier, Mihai Tudose facut cateva precizari ce tin de componenta viitorului Cabinet.

La iesirea din sediul Ministerului Economiei, pe care l-a condus in cadrul Guvernului Grindeanu, social-democratul a precizat, in aceasta dimineata, pentru TVR, ca se lucreaza la lista ministrilor viitorului Executiv. „Asta facem zilele acestea, nu e un demers numai al meu, ci al Coalitiei”, a punctat Tudose, inainte de a spune ca „vor fi schimbari” in cadrul noului Guvern.

Precizarile premierului desemnat vin pe fondul informatiilor vehiculate pe surse, cum ca in cadrul viitorului Cabinet ar urma sa se regaseasca mai multi ministri ai Executivului Grindeanu, printre ei Sevil Shhaideh, Carmen Dan sau Olguta Vasilescu.

sursa foto: captura TVR

217 afisari

1 COMENTARIU

  1. CU ASA PRESEDITE SI ASA PREMIER SUNTEM IN ERA PREISTORICA A EVOLUTIEI VIETI PE PLANETA PAMANT. AMANDOI SUNT OBTUZI , TRAIESC IN LUMI PARALELE CU NORMALITATEA. EI SUNT ACTUALII GROPARI SEFI AI ROMANIEI PNTRU CA POPORUL ARE COMPORTAMENTUL SOCIAL AL UNEI TURME CAPIATE, CARE NU-SI POATE REVENI IN FIRE. FOLOASELE LE TRAG IN CONTINUARE MAFIOTI CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger