AcasăPoliticaLiderul UDMR a anuntat decizia finala: "nu vom fi in sala, nu...

Liderul UDMR a anuntat decizia finala: „nu vom fi in sala, nu vom participa la motiune”!

Dupa o sedinta a conducerii Uniunii, presedintele UDMR a lamurit cum anume se vor pozitiona parlamentarii formatiunii miercuri, la momentul votarii motiunii de cenzura la adresa Cabinetului Grindeanu.

Dupa ce s-a aflat, zilele trecute, ca au avut discutii atat cu liderii Coalitiei, cat si cu Sorin Grindeanu si Victor Ponta, legat de motiunea a carei soarta va fi transata miercuri, dar si re fondul speculatiilor aparute in prima parte a acestei zile, dupa ce proiectul ce tine de ziua de 15 martie nu a mai ajuns pe ordinea de zi, Kelemen Hunor a anuntat decizia UDMR-ului. „In unanimitate, colegii mei au votat sa nu participam la vot. Nu vom fi in sala, nu vom participa la motiunea de cenzura„, a punctat liderul Uniunii.

Totodata, Kelemen Hunor a negat aparitia vreunor tensiuni in dialogul cu reprezentantii Coalitiei. „Nu se pune problema ca am ajuns sau nu la o intelegere, nu ne-am certat, nu e cazul sa ne certam cu nimeni (…) nu renuntam la niciun proiect„, a subliniat liderul Uniunii, care a punctat si ca „aceasta motiune de cenzura este o problema interna a Coalitiei in primul rand si nu este problema noastra”.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger