AcasăPoliticaLiderul PNL Mures, acuze grave la adresa PSD

Liderul PNL Mures, acuze grave la adresa PSD

Ciprian Dobre (sursa foto: zi-de-zi.ro)

Ciprian Dobre, presedintele PNL Mures, ii acuza pe rivalii de la PSD ca l-au racolat pe Cristian Moldovan, primarul orasului Ludus, prin santaj.

Ciprian Dobre (sursa foto: zi-de-zi.ro)

Moldovan a profitat de Legea traseismului politic si a trecut de la PNL la PSD. Edilul orasului Ludus a precizat ca a facut acest pas pentru ca „de doi ani n-am mai obtinut finantare pentru nici un proiect important”.

In plus, Moldovan sustine ca, din postura de primar reprezentant al PSD-ului, este convins ca va obtine finantare pentru proiectele gandite pentru dezvoltarea orasului.

Totusi, conform B1 TV, Ciprian Dobre, presedintele PNL Mures si presedintele Consiliului Judetean, spune ca Moldovan a trecut la PSD pentru ca a fost santajat.

„A venit si mi-a spus ca a optat sa treaca la PSD, la partidul lui Ponta. A spus ca, daca nu trece la PSD, nu va primi bani pentru proiectele orasului. Deci e clar ca a fost santajat”, a declarat Ciprian Dobre.

Acesta inainteaza si sume, afirmand ca in conturile primariei orasului Ludus au intrat, deja, doua-trei milioane de lei doar din momentul in care Moldovan a decis sa treaca la PSD.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger