AcasăPoliticaLiderul onorific al PNL l-ar vedea pe Ciolos in fruntea partidului: un...

Liderul onorific al PNL l-ar vedea pe Ciolos in fruntea partidului: un ardelean serios, modest, priceput

In conditiile in care se bate din ce in ce mai mult in ultima vreme moneda pe varianta unui lider unic al partidului condus actualmente de Gorghiu si Blaga, un nume vehiculat pentru a ocupa fotoliul de presedinte al PNL-ului este cel al actualului prim-ministru.

Si ce recomandare mai buna poate sta in dreptul numelui actualului sef apolitic de la Palatul Victoria decat caracterizarea pe care i-a facut-o, in cursul acestei zile, de la Parlament, insusi presedintele onorific al Partidului National Liberal. In opinia seniorului Quintus, Dacian Ciolos ar avea atributele necesare liderului potrivit pentru PNL. Drept urmare, totul ar fi sa isi doreasca si premierul sa se inregimenteze politic, si nu oriunde, ci la PNL. „Mie imi place foarte mult domnul Ciolos – un ardelean asa cum il stiu eu, serios, modest, priceput. Dar asta depinde de el, daca vrea sa vina in fruntea unui partid si mai ales a partidului nostru”, a admis Mircea Ionescu Quintus.

Mai mult, liderul onorific al liberalilor nu a facut un secret nici din faptul ca l-ar vedea pe Ciolos potrivit si in postura de premier, din partea PNL, dupa alegerile din toamna. „Daca mie imi place asa de mult domnul Ciolos, inseamna ca l-as vedea foarte bine in continuarea acestei functii importante in tara noastra”, a mai lamurit Quintus.

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger