AcasăPoliticaLiderul de la Kiev, asteptat maine la Bucuresti. Se intalneste cu Iohannis...

Liderul de la Kiev, asteptat maine la Bucuresti. Se intalneste cu Iohannis si Ciolos

Presedintele Ucrainei va fi, intr-o prima faza, oaspetele liderului de la Cotroceni, urmand sa ajunga la sediul Presedintiei romane in dimineata zilei urmatoare, pentur ca la pranz sa se intalneasca si cu premierul.

Joi, Petro Porosenko se va afla, asadar, in Bucuresti, pentru o intrevedere cu omologul sau roman. Liderul de la Kiev ar trebui sa ajunga la Palatul Cotroceni in jurul orei 10 si jumatate, din cate anunta Administratia Prezidentiala.

Cei doi sefi de stat urmeaza sa aiba mai bine de o ora de discutii. Ulterior, din cate se poate observa parcurgand agenda publica de joi a seful statului, in jurul pranzului, mai precis la ora 12 si 15 minute, este programata sa aiba loc, in Sala Unirii, de la Cotroceni, o declaratie de presa pe care Iohannis si invitatul sau, Petro Porosenko, o vor sustine, cel mai probabil pentru a prezenta concluziile intrevederii.

Odata ce va pleca de la Cotroceni, liderul de la Kiev este asteptat sa ajunga sa se intalneasca si cu seful Executivului. Este vorba despre un „pranz al premierului Dacian Ciolos cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko”, cum e descris in agenda primului-ministru, care urmeaza sa inceapa la ora 13.

sursa foto: ziarelive.ro

author avatar
Cristina Stefan
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger