AcasăPoliticaLiberalul Gigi Chiru a ales sa plece la ALDE

Liberalul Gigi Chiru a ales sa plece la ALDE

Chiru s-a alaturat formatiunii conduse de Tariceanu

Nou pierdere pentru PNL, la o zi de cand liberalii au ramas si fara candidat la Primaria Capitalei si fara prim-vicepresedinte, dupa ce Ludovic Orban a ales sa se retraga din ambele posturi, dupa ce a ajuns sa fie urmarit penal de DNA.

Chiru s-a alaturat formatiunii conduse de Tariceanu

Senatorul constantean Christian Gigi Chiru a ales sa paraseasca barca liberalilor si sa treaca in cea a partidului condus de Tariceanu si Constantin, respectiv ALDE. Mai mult, din cate anunta parlamentarul, marti, pe o retea de socializare, Chiru va deveni noul lider al Organizatiei Municipale ALDE Constanta.

Chiru a explicat, tot pe Facebook, si motivul pentru care s-a indepartat de formatiunea in fruntea careia se afla Blaga si Gorghiu.  „Tensiunile din ultima vreme din PNL m-au determinat sa aleg un nou proiect politic. Nu a fost o decizie usoara, insa cred ca am facut alegerea corecta. Am demonstrat ca sunt un om de echipa si este bine cunoscut ca sunt o persoana implicata si luptatoare. (…) A fost o perioada frumoasa cu care ma voi mândri mereu, in care am cunoscut oameni de valoare si am contribuit la implicarea mai multor tineri, viitori oameni politici ai acestui oras”, a sustinut Chiru.

Va amintim ca Gigi Chiru a fost ales senator la finele anului 2012, dupa ce a candidat din partea PNL intr-un colegiu uninominal din Constanta.

sursa foto: Facebook/Gigi Chiru

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger