AcasăPoliticaLiberalul Gheorghe Flutur, la DNA

Liberalul Gheorghe Flutur, la DNA

Senatorul liberal Flutur s-a prezentat, la primele ore ale zilei de joi, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a discuta cu reprezentantii DNA.

UPDATE 9.26 – Flutur nu a zabovit foarte mult la DNA, parasind sediul institutiei dupa doar cateva zeci de minute de la sosire.  Fostul vicepresedinte al PDL a facut, insa, cateva declaratii, dupa ce a discutat cu reprezentantii institutiei.

„Am fost citat ca martor in dosarul de finantare a PDL, ca si ceilalti colegi ai mei din conducerea partidului. M-am prezentat, am raspuns la toate intrebarile procurorului de caz. Nu cunosc legat de acest caz niciun element, nu am cunostinta de aceasta finantare despre care se vorbeste, nu am vazut aceste persoane niciodata. Cercetarea este in curs, celelalte detalii va vor fi date probabil de catre organele de ancheta”, a sustinut Flutur, inainte de urca in masina care l-a adus la discutiile cu procurorii.

–-

Flutur, unul dintre fostii lideri ai PDL, care face actualmente parte din marele PNL, urmeaza sa fie audiat de procurori in cel de-al treilea dosar al Elenei Udrea, acelasi in care, zilele trecute, au mai discutat cu procurorii DNA si Vasile Blaga, dar si Ioan Oltean. De altfel, cum s-a intamplat si in cazul celor doi colegi de partid, si Flutur a precizat ca a fost chemat la audieri in calitate de martor.

Fostul ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu a ales, insa, sa nu faca alte precizari inainte de a intra in cladirea in care se afla sediul central al DNA si de a disucuta cu procurorii.

In dosarul cu pricina, Udrea este acuzata, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta, ambele in forma continuata.

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger