AcasăPoliticaLiberalul Cristian Bodea isi trimite colegii la terapie

Liberalul Cristian Bodea isi trimite colegii la terapie

Cristian Bodea le cere liberalilor sa lase frustrarile si sa treaca la treaba

Satul sa vada atatea fete lungi si triste prin partid, senatorul Cristian Bodea s-a apucat sa le zica de depresie liberalilor.

Cristian Bodea le cere liberalilor sa lase frustrarile si sa treaca la treaba

PNL poate mai mult, a incercat Bodea sa-si mobilizeze colegii care, de zile bune, nu fac altceva decat sa se jeleasca pentru ca au fost scosi de la guvernare.

”Ori luptam pana la capat, ori ne lasam de politica! Ori ramanem un partid de nisa si ne orientam dupa ciolanul aruncat de altii mai mari, ori ne ridicam in picioare si le tinem piept socialistilor”, le-a mai transmis Cristian Bodea liberalilor, pe care-i acuza ca fac jocul pesedistilor prin dezinteresul pe care-l manifesta. In context, senatorul PNL s-a declarat dezamagit si de mesajele anemice lansate chiar de presedintele partidului, Crin Antonescu. ”M-a socat declaratia facuta de Crin Antonescu la Valcea, ca noi, liberalii, «nu putem rivaliza cu acest aparat urias pe care il are PSD». Ei, bine, nu sunt de acord cu asa ceva. Nu vreau sa aud asta din gura celui care este presedintele meu de partid, cel care va fi, in cateva luni, presedintele Romaniei”, a conchis senatorul PNL.

author avatar
Adelina Ionicel
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger