AcasăPoliticaLiberalii zgaltaie scaunul lui Cazanciuc

Liberalii zgaltaie scaunul lui Cazanciuc

Dupa Victor Ponta, caruia ii cer demisia aproape zilnic, Robert Cazanciuc este urmatorul pe lista neagra a liberalilor.

Ca sa nu-si iasa din mana, penelistii i-au pus din nou in vedere ministrului Justitiei ca a venit vremea sa plece acasa.

Lamuriri sau demisia. Asa suna „somatia” pe care Robert Cazanciuc a primit-o din partea PNL, dupa ce deputatul liberal Radu Zlati a constat ca de pe declaratia de la Tallin, privitoare la crimele regimurilor totalitare, parafata de Estonia, Lituania, Polonia, Cehia, Portugalia, Georgia si Ungaria, lipseste semnatura ministrului roman.

„Dintre respectivele semnaturi lipseste cea a titularului portofoliului Justitiei din Romania, Robert Cazanciuc. In legatura cu aceasta absenta se pune in mod legitim intrebarea: De ce? A fost invitat domnul Cazanciuc la Tallin si nu s-a dus, eventual trimitand in locul domniei sale un subordonat? In acest caz, domnul Ministru ar trebui sa prezinte opiniei publice explicatiile absentei sale. Daca nu pentru altceva, atunci pentru a evita ca unii rauvoitori sa ofere alte explicatii. Precum aceea ca, in loc sa cautioneze cu prezenta si semnatura sa un act care condamna explicit comunismul, domnul Cazanciuc a preferat sa care mapa si sa asigure spatele rudei sale, inca premier al Romaniei, domnul Victor Ponta”, si-a continuat parlamentarul tirada la adresa ministrului Justitiei, invitandu-l in final sa-si prezinte demisia.

„Pentru ca nu cred ca Robert Cazanciuc va oferi explicatiile cerute, ii cer (din nou) sa procedeze la un act mult mai simplu: si anume sa isi dea demisia”, a conchis liberalul.

author avatar
Adelina Ionicel
541 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger