AcasăPoliticaLiberalii vor sa-l scoata pe Ponta de sub fusta lui Ghita

Liberalii vor sa-l scoata pe Ponta de sub fusta lui Ghita

Adversari in aceasta competitie electorala, liberalii si social-democratii gandesc totusi la fel. Sau se ataca la fel, folosind aceleasi clisee.

Liberalii ii cer lui Victor Ponta sa nu se mai ascunda prin studiourile televiziunilor de partid

De cand a inceput campania electorala pesedistii au tipat cat i-a tinut gura ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, tremura de frica lui Victor Ponta. Mai nou, refrenul a fost preluat de liberali si interpretat cu acelasi patos de  vicepresedintele Teodor Atanasiu. „Victor Ponta se teme de o confruntare cu Klaus Iohannis”, sustine cu fermitate senatorul PNL, subliniind ca premierul nu este in stare sa se „produca” decat in studiourile televiziunilor de partid. „Klaus Iohannis isi doreste o dezbatere in aceasta saptamana cu candidatul Ponta. Din pacate, candidatul Ponta fuge de aceasta dezbatere, se ascunde sub fustele lui Sebstian Ghita, nu doreste sa iasa din casa si sa vina pe un teren neutru la o dezbatere. O sa-i facem inca o invitatie foarte clara, la Parlamentul Romaniei, unde Televiziunea Romana si toate celelalte televiziuni sa poata sa transmita aceasta dezbatere, sa lase faldurile fustelor si daca este barbat sa vina la dezbatere”, a mai spus Atanasiu. In replica, social-democratii au precizat ca iesirea celor de la ACL este o simpla diversiune.

Macovei il trimite in ring pe Iohannis

In timp ce PSD si ACL cauta in continuare terenul pentru duelul dintre candidati, Monica Macovei, in calitate de sustinator al lui Klaus Iohannis, il sfatuieste pe acesta sa iasa la bataie. „Iohannis trebuie sa fie peste tot. Sa fie prezent, sa fie dur, sa spuna lucrurilor pe nume. Trebuie sa se intalneasca cu Victor Ponta. Eu m-as duce la dezbateri”, i-a transmis Macovei candidatului ACL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger