AcasăPoliticaLiberalii vor sa-l evacueze pe Geoana

Liberalii vor sa-l evacueze pe Geoana

Mircea Geoana a devenit tinta preferata a liberalilor

Pentru ca si-a permis sa le atace seful, pe Crin Antonescu, penelistii nu-l iarta pe Mircea Geoana si il toaca pe tema vilei de la RA-APPS, pe care social-democratul o ocupa ilegal.

Mircea Geoana a devenit tinta preferata a liberalilor

Dupa ce l-au acuzat ca la carte pe Mircea Geoana (Puiu Hasotti: ”Inainte de a moraliza pe cineva din politica, ar trebuie sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral”), liberalii si-au comutat atacurile pe registrul ironic. “Ca fost presedinte pentru o noapte, domnului Geoana i se cuvine cel mult o garsoniera. Dar cum sunt convins ca un spatiu de 48 de metri patrati nu-i este suficient actualului senator PSD de Dabuleni, exista doua solutii: fie solicita un CAR de la Fundatia Omenia (un credit de la banca nu este indicat in aceste zile, din motive cunoscute), fie apeleaza la colegii sai din Parlament pentru organizarea unei chete pentru obtinerea unei sume suficiente pentru achizitionarea unui spatiu locativ decent”, l-a persiflat senatorul PSD Gigel Stirbu pe ”amicul” social-democrat.

La fel de acid a comentat Stirbu si posibilitatea numirii lui Mircea Geoana intr-o functie, fie ea si onorifica: ”Se incearca din rasputeri sa i se gaseasca lui Mircea Geoana o functie de demnitar pentru a-si pastra locuinta de protocol. Ce servicii poate presta acum domnul Geoana la Palatul Victoria este greu de estimat. Domnia sa nu a fost in stare sa presteze pentru propria persoana, nici cu ocazia alegerilor prezidentiale din 2009 si nici cand a detinut a doua functie in stat”.

author avatar
Simona Badulescu
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger