AcasăPoliticaLiberalii vor sa-l eutanasieze pe Victor Ponta

Liberalii vor sa-l eutanasieze pe Victor Ponta

Victor Ponta actioneaza ca un om care a fost diagnosticat cu o boala necrutatoare, sustin liderii PNL. Generosi din fire, liberalii se ofera sa curme suferinta premierului prin deconectarea de la „aparatul guvernamental”.

Victor Ponta este atacat din toate partile

Zilele premierului Victor Ponta in fruntea Guvernului se apropie de sfarsit, declara cu tarie vicepresedintele PNL, Ioan Balan.  „Victor Ponta se comporta ca un bolnav incurabil legat la aparate. Cred ca Victor Ponta ar trebui sa aiba decenta de a se deconecta de la aparatul guvernamental”, a afirmat Balan, aratand ca din ce in ce mai multi oameni cer ca premierul Ponta sa plece. In ciuda acestui „diagnostic”, preventiv, penelistii iau in calcul si redactarea unei motiuni de cenzura. Anuntul a fost facut chiar de co-presedintele PNL Alina Gorghiu.  „In toamna vom avea o motiune de cenzura impotriva acestui guvern lipsit de legitimitate, la inceputul sesiunii parlamentare vom stabili calendar, tema si cand o vom depune”, a declarat Gorghiu, mentionand insa ca ia in calcul si varianta in care PNL-ul sa ramana fara „obiectul motiunii”.

Liberalii si-au propus sa-l deconecteze pe premier de la „aparatul guvernamental”

„Exista posibilitatea sa nu mai avem nevoie de aceasta motiune de cenzura si nu pentru ca Victor Ponta ar intelege ce inseamna onoarea intr-un gest de demisie, ci pentru ca PSD va intelege ca punctele electorale se vor pierde daca vor sta cu Victor Ponta in fruntea Guvernului, care e piatra de moara pentru ei acum”, a explicat sefa liberalilor. Despre o revolta a social-democratilor a vorbit si Vasile Blaga, liderul PNL recunoscand ca nu-l deranjeaza sa vada cum Ponta distruge partidul pe care l-a condus. „Daca am fi cinici, am spune sa stea pana in 2016, daca as judeca numai din punct de vedere al Partidului National Liberal, pentru ca fiecare zi a lui Victor Ponta in fruntea Guvernului Romaniei face tandari PSD-ul. Numai ca, din pacate, la mijloc este si Romania. Aceasta este singura problema pentru care avem toate aceste actiuni, care ne stau la indemana ca partid de opozitie, mijloace democratice. (…) Fiecare zi in care Victor Ponta se afla in fruntea Guvernului face foarte mult rau Romaniei. De lucrul acesta s-au convins pana si colegii sai din PSD si vedeti pozitiile lor publice. Dar pe noi ne intereseaza mai putin ce se intampla in PSD, ne intereseaza ce se intampla in Romania, pentru ca domnul Ponta sfideaza pe toata lumea, isi sfideaza propriii alegatori, sfideaza tara”, a conchis Blaga.

[poll id=”1048″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.056 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger