AcasăPoliticaLiberalii vaneaza locul lui Grebla din CCR

Liberalii vaneaza locul lui Grebla din CCR

Monalisa Neagoe (sustinuta de PNL - foto) si Simona Maya Teodoroiu (propusa de PSD) jinduiesc amandoua la locul lasat liber in CCR de Toni Grebla

Cu gandul la schimbarea majoritatii in Senat, Opozitia tergiverseaza numirea unui nou judecator la Curtea Constitutionala.

Monalisa Neagoe (sustinuta de PNL - foto) si Simona Maya Teodoroiu (propusa de PSD) jinduiesc amandoua la locul lasat liber in CCR de Toni Grebla

Conform legii, Senatul trebuie sa propuna (si sa voteze) un judecator la CCR in locul demisionarului Toni Grebla. Daca evenimentul va avea loc rapid, asa cum isi doreste PSD-ul, actuala majoritate va vota persoana sustinuta de social-democrati, respectiv pe Simona Maya Teodoroiu. Cum insa majoritatea pesedista se mai tine in doar cativa senatori, liberalii trag de timp convinsi fiind ca, in scurta vreme, vor prelua puterea in Senat si vor putea atunci sa o trimita la CCR pe aleasa lor – judecatoarea Monalisa Neagoe.

Simona Maya Teodoroiu (propusa de PSD)

Deocamdata, strategia PNL-ului merge struna, Comisia juridica a Senatului fiind nevoita, ieri, sa-si suspende sedinta din cauza lipsei cvorumuui de lucru. Absenti de la lucrarile Comisiei, liberalii au avut insa grija sa-si continue munca de racolare. Cu succes, din moment ce senatorul PPDD Corneliu Popescu a anuntat, tot ieri, in plen, ca a devenit independent, calitate in care va sustine de acum inainte grupul PNL.

author avatar
Simona Badulescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger