AcasăPoliticaLiberalii si pesedistii isi disputa reduta TVR

Liberalii si pesedistii isi disputa reduta TVR

Liberalii insista sa-l faca pe Rares Bogdan director la TVR

Fentati de penelisti pe toate partile, social-democratii au decis sa le dea si ei o lovitura partenerilor de guvernare si sa ”atace” sefia TVR, post ramas vacant in urma demisiei lui Claudiu Saftoiu.

Liberalii insista sa-l faca pe Rares Bogdan director la TVR
Pesedistii ar merge mai degraba pe mana lui Valentin Nicolau

Desi liberalii facusera cartile pentru Rares Bogdan, pesedistii au mutat si ei cu Valentin Nicolau ca interimar. De aici a inceput un taraboi intreg, membrii PNL respingand propunerea PSD pe motiv ca functia le revine lor.

”Vad acest lucru (varianta Valentin Nicolau – n.r) ca pe o incalcare a o unor intelegeri care s-au facut in baza algoritmului, in baza tuturor celorlalte modalitati parlamentare de a desemna sau de a face propuneri. Locul nu e al PNL sau al PSD sau al vreunui partid. Dreptul de a face, conform intelegerilor, propunerea era si este al PNL”, a afirmat liderul liberal Crin Antonescu. In urma interventiei premierului, social-democratii se pare insa ca au batut in retragere.  ”In legatura cu televiziunea au existat niste discutii  si s-a decis, informal, sa-l propunem pe omul de televiziune Rares Bogdan. Am vazut ca n-au alta propunere cei de la PSD, inteleg ca o sprijina pe asta”, a mai precizat Antonescu.

[poll id=”662″]

author avatar
Adelina Ionicel
548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger