AcasăPoliticaLiberalii nu mai vor taxa pe carburant

Liberalii nu mai vor taxa pe carburant

Liberalul Sorin Iliesiu (foto jos) sustine ca Executivul ar trebui sa renunte la taxa pe carburanti

Un nou scandal este pe cale sa zguduie USL-ul. Peste noapte, liberalii se pare ca au luat in calcul sa-l abandoneze pe premierul Victor Ponta, cu tot cu acciza lui pe carburat.

Liberalul Sorin Iliesiu (foto jos) sustine ca Executivul ar trebui sa renunte la taxa pe carburanti
Sorin Iliesiu

De la Palatul Victoria, premierul  declara saptamana trecuta ca Executivul este pregatit sa introduca, de la 1 aprilie, taxa de 7 eurocenti la carburant. Intre timp, senatotul PNL Sorin Iliesiu a anuntat ca formatiunea pe care o reprezinta va incerca sa convinga delegatia FMI sa dea unda verde pentru o noua amanare a taxei.  ”PNL nu mai sustine taxa pe carburant. Vom cere o noua amanare de trei luni de zile”, a afirmat senatorul PNL. Chestionat pe tema, ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat miscarea liberalilor, limitandu-se doar sa declare ca exista alte subiecte mai sensibile care trebuie abordate in discutiile cu FMI.

”Aceasta chestiune (taxa pe carburant), in raport cu ansamblul temelor de discutii cu FMI si Comisia Europeana, nu este una principala. Sunt multe alte teme care scapa atentiei opiniei publice, sunt chestiuni de natura reformei structurale”, a mai precizat ministrul Liviu Voinea.

[poll id=”676″]

author avatar
Victor Paun
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger