AcasăPoliticaLiberalii nu mai vor sa stea in genunchi la Ponta

Liberalii nu mai vor sa stea in genunchi la Ponta

Crin Antonescu a cedat mult prea usor in fata premierului. O spun voci din PNL, nemultumite de faptul ca liderul lor a  renuntat la Ministerul Justitiei si nici nu a reusit sa-l determine pe Victor Ponta sa nu o propuna pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA.

Liberalii au iesit de la guvernare doar cinci minute

Dupa o zi agitata, plina de declaratii belicoase, liberalii si-au facut bilantul, constatand ca numai in chestiunea procurorilor, premierul are un avantaj de 2 la 0.  Si asta fara sa mai puna la socoteala si celelate ”boabe” pe care Victor Ponta le-a marcat de-a lungul timpului in poarta PNL.  Suparati nevoie mare, penelistii cer acum satisfactie, solicitand actiuni in forta din partea conducerii partidului. Printre acestia se numara si presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu care ameninta chiar cu ruperea USL. ”Prima greseala poate fi iertata, dar PNL nu poate ramane ingenunchiat pana la sfarsit de partenerii de alianta”, a declarat vicepresedintele liberal, precizand ca partidul trebuie sa sanctioneze dur derapajele Cabinetului Ponta.  ”USL ar putea sa se rupa daca PSD vor lua noi decizii fara acordul PNL”, a mai spus Turcanu, citat de Agerpres.

Florin Turcanu nu exclude ruperea USL

Gyorgy Frunda

Mai bine umili la guvernare, decat mandrii in opozitie

”Sa iesim de la guvernare”. Aceasta a fost solutia pe care niste liberalii cu mintile infierbantate au propus-o in cadrul reuniunii Biroului Politic.  Chiar daca vestea ca premierul le-a suflat Ministerul Justitiei a cazut ca un trasnet peste ei, penelistii nu au fost suficienti de socati ca sa uite totusi de ”cascavalul” guvernarii. Prin urmare, propunerea a generat panica  in randul ministrilor si alesilor PNL care, desi se plang ca sunt umiliti de Ponta, au exclus din start varianta.

Frunda: Basescu va profita de scandalul din USL

Gyorgy Frunda, consilierul onorific al premierului, i-a sfatuit pe liderii USL sa-si rezolve problemele in spatele usilor inchise, avertizandu-i totodata ca Traian Basescu asteapta la cotitura.  ”Nu cred ca e bine ca aceste certuri publice intre lideri ai aceleiasi uniuni sau aceluiasi partid sa fie facute publice si sa nu fie rezolvate in familie, pentru ca acestea duc la o instabilitate politica, la anumite speculatii, la trageri de sfori si stim bine ca in asemenea situatii, de exemplu, presedintele republicii este un om care poate profita de aceste lucruri si va incerca sau e posibil sa incerce formarea altor majoritati”, a afirmat Frunda.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger