AcasăPoliticaLiberalii le-au declarat razboi pesedistilor : Nu semnam pact de neagresiune!

Liberalii le-au declarat razboi pesedistilor : Nu semnam pact de neagresiune!

Chiar daca ne mai desparte un an de alegerile europarlamentare, subiectul a inflamat deja spiritele in USL.

Indemnul la lupta adresat de Victor Ponta pesedistilor (“de luni suntem in campanie” –n.r) i-a iritat la culme pe partenerii de alianta. “Sper ca Ponta a vorbit simbolic, nu este nevoie de o campanie de un an.  Nu suntem de acord, la propriu, ca in vederea alegerilor europarlamentare de astazi sa inceapa o campanie electorala. Nu credem ca o campanie electorala de un an. (…) Cred ca era de preferat ca sa fi avut o discutie si o decizie in interiorul USL, aceeasi, de a candida pe liste separate, ar fi fost de preferat decat acest anunt unilateral”, a afirmat Crin Antonescu, precizand ca  intre cele doua formatiuni nu  va exista un pact de neagresiune. “Eu sincer nu cred ca e nevoie sa semnezi o foaie de hartie atunci cand ai maturitatea si autoritatea sa impui o anumita conduita”, a mai spus presedintele PNL.

Din mariajul PSD-PNL s-a ales praful mult mai repede decat apreciau pana si cele mai pesimiste voci

“Vom arunca unii in altii cu cuvinte ca, in filmele mute, cu farfuriile de frisca”, recunoaste ministrul Economiei, Varujan Vosganian, mentionand ca, in teritoriu, pentru a-si mobiliza votantii, fiecare partid va fi neinduplecat fata de celalalt. “Cel mai nostim va fi in campanie, cu noi, ministrii. Pana la sase dupa-amiaza vom fi colegi de Guvern, solidari unul cu celalalt. Dupa sase seara, cand mergem la televizor, lucrurile se schimba. Suntem preopinenti, ne vom privi cu cautaturi piezise”, a conchis liberalul.

S-au plans la Hrebenciuc

Constienti ca nu au intrare la Victor Ponta, penelistii au cautat sprijin la Viorel Hrebenciuc.  Potrivit unor surse din PNL, liberalii i-au cerut acestuia sa-i convinga pe social-democrati sa o lase mai moale cu batalia electorala. “I-am spus ca ar fi mai bine sa ne concentram pe guvernare si pe problemele pe care le avem de rezolvat”, ne-a precizat un lider PNL.

[poll id=”497″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger