AcasăPoliticaLiberalii l-au pus pe faras pe Daniel Barbu

Liberalii l-au pus pe faras pe Daniel Barbu

Pentru ca a vorbit gura fara el, Daniel Barbu si-a pierdut functia de ministru

Ministrul Culturii va plati cu functia declaratiile referitoare banii ”irositi” de stat pentru combaterea si prevenirea HIV/SIDA.

Pentru ca a vorbit gura fara el, Daniel Barbu si-a pierdut functia de ministru

”Nu sunt milioane de concetateni afectati de acest hidos flagel al epocii noastre. Personal, nu inteleg. Am fost cutremurat cand mi-am dat seama cate Festivaluri Shakespeare sau cat de amplu am putea face evenimentul, Festivalul Shakespeare de la Craiova, daca nu am avea acel program sau daca acel program ar fi la jumatate”, afirma deunazi, ”frapat si cutremurat”, ministrul Daniel Barbu. Frapati la randul lor de zicerile colegului Barbu, liberalii au ramas tablou si au avut nevoie de cateva zile pentru a-si regasi vocea si a anunta cuvenita demisie a ministrului Culturii. ”E greu sa-ti imaginezi care e resortul unor asemenea declaratii, gafe. E intru totul trist ca intelectuali adevarati, oameni care au citit atatea carti si care au si scris cateva carti cu adevarat bune, pot face asemenea declaratii. N-am apucat sa discut cu Barbu acest lucru, dar punctul meu de vedere e ca asa ceva, indiferent de motivele care au generat-o, este de natura sa genereze demisia unui ministru”, a decretat, ieri, liderul PNL.

Intrebat direct daca este de parere ca Barbu va demisiona, Antonescu a raspuns ”cred ca da”, fapt care demonstreaza ca PNL a pecetluit soarta lui Daniel Barbu si cel mai probabil cauta acum printre rezervele sale un nou ministru.

author avatar
Simona Badulescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger