AcasăPoliticaLiberalii l-au lasat pe premier cu acciza in aer

Liberalii l-au lasat pe premier cu acciza in aer

Desi taxa pe carburant a fost mosita de Daniel Chitoiu, liberalii bat acum in retragere, lasandu-l pe Victor Ponta sa se spele pe cap cu ea.

George Scutaru il ameninta pe premier cu o motiune de cenzura

„Nu votam scumpirea benzinei si motorinei, pentru ca nu avem nico garantie asupra modului in care Guvernul Ponta doreste folosirea acestor bani. Guvernul Ponta actioneaza haotic, sunt declaratii contradictorii din partea premierului, a ministrului de Finante, a ministrului Transportului privind modul de utilizare a acestor bani”, a anuntat liderul deputatilor PNL, George Scutaru. Mai mult, la solicitarea acestuia, Ordonanta de urgenta 111/2013, care prevede amanarea intrarii in vigoare a majorarii accizei la motorina si benzina de la 1 ianuarie la 1 aprilie 2014, a fost retrimisa la comisia de specialitate. „Ordonanta 111 trebuie discutata la pachet cu Ordonanta 102/2013 care prevede intrarea in vigoare a taxei de 7 eurocenti pe combustibil”, a explicat Scutaru.

Se pregateste motiunea de cenzura

Pe langa lovitura la acciza, liberalii au anuntat ca intentioneaza sa-i dea sah lui Victor Ponta cu o motiune de cenzura. Pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, daca premierul nu tine cont de doleantele lor. „Daca Guvernul Ponta minte in continuare si nu introduce aceste masuri cel tarziu pana la 1 mai, cu termen de intrare in vigoare a scaderii CAS cu cinci puncte procentuale si renuntarea la profitul reinvestit de la 1 iulie, PNL va initia demersurile pentru motiunea de cenzura”, a mai precizat liderul deputatilor PNL, George Scutaru.

author avatar
Adelina Ionicel
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger