AcasăPoliticaLiberalii isi incearca norocul la TVR cu Stelian Tanase

Liberalii isi incearca norocul la TVR cu Stelian Tanase

Dupa esecul inregistrat de Rares Bogdan in plenul Parlamentului, liberalii au decis sa-l propuna pe Stelian Tanase pentru functia de presedinte director general (interimar) al TVR.

Penelistii incearca sa-l puna pe Stelian Tanase in fruntea TVR

Conform purtatorului de cuvant al PNL, Cristina Pocora, Victor Ponta agreeaza si el propunerea, prin urmare votul de astazi, din Parlament, nu ar trebui sa ridice probleme. ”Poate s-o propuna si pe bunica, nu e nicio problema. Acceptam (parlamentarii pesedisti – n.r.) orice propunere. Nu vrem sa ramanem in istorie ca cei care au blocat TVR-ul si au inchis emisia”, decreta presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ieri, anterior nominalizarii lui Stelian Tanase.

Cum insa, indiferent de decizia politica, intrunirea cvorumului in plenul reunit, mai ales intr-o zi de vineri, este departe de a fi floare la ureche, Victor Ponta tine la sertar o ordonanta de urgenta care confera conducerilor celor doua Camere parlamentare dreptul de  desemna ele un sef interimar la TVR. Ordonanta care urmeaza a fi activitata doar daca operatiunea de validare a lui Stelian Tanase repeta trista experienta traita de Rares Bogdan.

author avatar
Simona Badulescu
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger