AcasăPoliticaLiberalii isi fac campanie cu Andrei Chiliman si Vlad Moisescu

Liberalii isi fac campanie cu Andrei Chiliman si Vlad Moisescu

Primarul sectorului 1 Andrei Chiliman si prim-vicepresedintele PNTCD Vlad Moisescu au ajuns, fara voia lor, agenti electorali pentru PNL, partid din care au fost exclusi in urma cu ceva vreme.

PNL se foloseste de gruparea Moisescu – Chiliman ca sa scoata mai multe voturi in Capitala

Tintele ambitioase, dar imposibile, pe care si le-au stabilit liberalii pentru alegerile din 25 mai ii obliga pe acestia sa apeleze la tot felul de tertipuri. Daca in tara lucrurile ar putea sa se miste cumva, in Capitala PNL este in aer, dupa ce si-a decimat cea mai puternica organizatie, cea de la sectorul 1. Filiala care nu a mai putut fi controlata si reorganizata dupa plecarea gruparii Chiliman – Moisescu, desi pe la conducerea ei s-au perindat, pe rand, nume grele ale partidului cum ar fi Daniel Chitoiu sau Eugen Nicolaescu.

Acestia au incercat din greu sa refaca din temelii organizatia, dar au sfarsit prin a face praf si ce mai ramasese din ea. In consecinta, desi in 2013 sustineau ca partidul va functiona la fel de bine si fara Andrei Chiliman sau Vlad Moiescu (amandoi maziliti la cererea lui Crin Antonescu), acum, cand scrutinul european bate la usa, penelistii si-au dat seama ca au nevoie disperata de imaginea si voturile celor doi. Zis si facut! Pentru inceput, prin intermediul unor „oameni de bine” liberalii au lansat pe piata informatia potrivit careia Moisescu si Chiliman sunt gata sa se intoarca spasiti la matca, sa lupte pentru PNL si Crin Antonescu chiar din randurile partidului. Iar lucrurile nu s-au oprit in acest punct, principalii vizati fiind alegatorii din sectorul 1, care ani la randul au mers la urne pentru Andrei Chiliman sau la indemnul acestuia. Pentru aceasta categorie de electorat a fost inventata o poveste emotionanta care suna in felul urmator: „Chiliman ramane in continuare un liberal autentic, mereu alaturi de partid, prin urmare orice vot dat PNL-ului la europarlamentare poate fi considerat o dovada de sustinere pentru primarul sectorului 1”.

[poll id=”726″]

author avatar
Adelina Ionicel
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger