AcasăPoliticaLiberalii isi cer demisia intre ei

Liberalii isi cer demisia intre ei

Incapabili, cu toate eforturile depuse, sa-l convinga pe Victor Ponta sa-si dea demisia, liberalii exerseaza in propriul partid. Senator PNL provenit din vechiul PDL, Alin Tise cere demisia ”de urgenta” a altui liberal de ”rang inalt” – Mihai Seplecan, actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Cei doi au ajuns sa se infrunte si sa se scuipe pe unde apuca dupa ce Seplecan (penelist la baza), a anuntat ca vrea sa candideze la primaria Clujului, functie detinuta (si dorita in continuare) de colegul sau de partid Emil Boc.

In context, Tise il acuza pe Seplecan de sabotarea cu bunastiinta a primariei, atat in interesul propriu (discreditarea contracandidatului Emil Boc), cat si in interesul unei firme private dornice sa se ocupe de curatenia orasului.

”Fara mandat de la Consiliul Judetean Cluj, Seplecan negocia in secret cu o firma privata pentru a prelua ea, fara o procedura transparenta, toate deseurile Clujului. Primaria a fost sabotata de catre Seplecan pentru a avea costuri politice si pentru a-i afecta credibilitatea. Atat credibilitatea primarului, cat si a PNL, partidul care conduce orasul si care are majoritate in consiliul local. Totul pentru a favoriza o mega escrocherie a unui privat care doreste sa puna mana pe gunoaiele Clujului in mod ilegal. Fapt de nepermis! Pentru acestea, Seplecan trebuie sa demisioneze de la conducerea Consiliului Judetean. Solicit demisia de urgenta!”, acuza vehement Tise.

author avatar
Simona Badulescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger