AcasăPoliticaLiberalii il pun la punct pe Victor Ponta: Nu ne dai tu...

Liberalii il pun la punct pe Victor Ponta: Nu ne dai tu ultimatum!

PNL nu va ajunge niciodata in situatia in care sa adopte decizii pe care altii le-au comunicat la televizor. Acesta este mesajul pe care Crin Antonescu l-a transmis ”domnului presedinte al PSD, Victor Ponta” si ”vitejilor luptei antibasescu”.

Liberalii ii dau cu flit premierului
Victor Ponta a cam dat-o in bara cu comisia de ancheta

”Noi nu luam o decizie pentru ca cineva striga, la televizor, la orele 19.00,  ca trebuie sa o luam si sa o luam repede pana la urmatorul buletin de stiri”, a  afirmat Antonescu, mentionand ca liberalii isi vor da acordul pentru infiintarea ”comisiei Basescu” atunci cand vor avea ei chef. ”A fost o problema de comunicare, a fost poate o graba, putem intelege, nu putem insa accepta si lucrurile trebuie sa intre pe fagasul lor normal. Nu ne-am pronuntat pe fondul chestiunii si s-a dezlantuit un atac de o rara violenta care pune la indoiala apartenenta Partidului National Liberal la Uniunea Social Liberala, vehiculeaza ideea unei cardasii, unei intelegeri cu Traian Basescu, lucruri absolut strigatoare la cer. Niciuna din aceste forme de propaganda nu vor intimida vreodata PNL, nu ma vor intimida pe mine si ne vom lua deciziile asa cum se cuvine ele sa fie luate, statutar”, a mai precizat liderul liberal. Totodata, acesta a recunoscut ca toata tevatura cu infiintarea comisiei de ancheta aduce deja a ”Radio Erevan”. ”Domnul Ponta a vorbit la un moment dat despre o comisie. Dupa aceea s-a inceput cumva ca la Radio Erevan. De fapt nu vorbise chiar cu liderii, vorbise cu mine. Cand n-a vorbit nici cu mine a zis domnul Zgonea ca erau niste liberali pe acolo”, a mai spus Antonescu.

Sah la Ilie Sarbu

Ca sa le inchida gura pesedistilor,  presedintele PNL a propus ca viitoarea comisie de ancheta sa fie condusa de Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, despre care tot timpul s-a spus ca ar avea o buna relatie cu Traian Basescu.  ”Sigur ca vom fi de acord cu comisia, de pe acum propun ca aceasta comisie sa fie condusa de dl senator Ilie Sarbu, pentru ca e un personaj politic cu greutate, pentru ca este liderul grupului PSD de la Senat, pentru ca macar in legatura cu domnia sa nu s-ar putea indoi nimeni, dupa un deceniu de lupta impotriva lui Basescu, ca ar putea sa se clatine, lupta dansului, vreau sa spun”, a conchis Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger