AcasăPoliticaLiberalii ii pun magiun pe clanta lui Ilie Sarbu

Liberalii ii pun magiun pe clanta lui Ilie Sarbu

In drumul lui spre Curtea de Conturi, Ilie Sarbu s-a impiedicat de Alina Gorghiu. Sefa liberalilor i-a reprosat public ca nu are o reputatie tocmai buna si le-a cerut pesedistilor sa vina cu o alta propunere.

Alina Gorghiu, atac la reputatia lui Ilie Sarbu

Alina Gorghiu s-a plictisit sa-i ceara zilnic demisia lui Victor Ponta asa ca s-a orientat catre tata socru’. Pe care nu-l vrea nici in ruptu’ capului la Curtea de Conturi. „Cred ca este un moment in care dl Dragnea si PSD ar trebui sa se gandeasca la un alt candidat, sa aiba intelepciunea sa faca o alta propunere si sa vina cu o persoana pregatita, cu experienta, asupra careia sa nu planeze niciun fel de suspiciuni si am convingerea ca vor intelege fara sa aduc mai multe argumente pozitia PNL”, a afirmat Gorghiu, mentionand ca liberalii nu numai ca vor vota impotriva, ba chiar vor ataca rezultatul la CCR.

Ilie Sarbu

„Daca nu va intelege ca la Curtea de Conturi este nevoie de o persoana cu buna reputatie, ca sa nu mai vorbim si de incompatibilitate morala  intre calitatea de urmarit penal si cea de membru al Curtii de Conturi, atunci ii informez pe cei din PSD ca vom vota impotriva acestei numiri si o vom contesta la Curtea Constitutionala daca pana la urma se va face”, a conchis co-presedintele PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.012 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger