AcasăPoliticaLiberalii ii fredoneaza lui Antonescu refrenul pesedistilor

Liberalii ii fredoneaza lui Antonescu refrenul pesedistilor

”Fara sprijinul nostru nu vei ajunge presedinte”, ii tot soptesc  social-democratii la ureche lui Crin Antonescu. Pentru ca le-a placut modelul, liberalii au inceput si ei sa-i ingane pe colegii de la PSD.

Ca sa ajunga presedinte, Crin Antonescu trebuie sa faca frumos si in fata pesedistilor si a liberalilor
Relu Fenechiu a tinut sa-i aminteasca liderului liberal ca este la mana partidului

Indiferent cat de frumos, destept,  echilibrat si carismatic ar fi Crin Antonescu, fara o masinarie de vot in spate nu-i ramane decat sa viseze la prima functie in stat. Textul, atat de drag pesedistilor, a fost preluat mai nou si de liberali.  Vandut ca un indemn pentru activului de partid, mesajul poate fi considerat mai degraba un avertisment la adresa lui Antonescu. Mai ales ca el a fost formulat de vicepresedintele Relu Fenechiu, care, de cand a parasit echipa guvernamentala, isi ascunde din ce in ce mai greu nemultumirile fata de actiunile partidului.  ”Eu am spus ca astazi PNL are o sansa unica in ultimii zeci de ani, aceea de a da presedintele Romaniei. Avem un context favorabil, facem parte dintr-o alianta politica mare, dar este nevoie ca si partidul sa se mobilizeze pentru indeplinirea acestui obiectiv. Oricat de bun ar fi Crin Antonescu si oricat de mult ar munci, nu poate sa atinga acest obiectiv daca PNL nu se mobilizeaza pana la ultimul om”, a explicat vicepresedintele PNL.

Se desparte de PNL in 2014

Crin Antonescu o va rupe cu partidul in 2014. Depinde de el daca va parasi conducerea formatiunii ca un invingator sau ca un invins. Analiza ii apartine  presedintelui PNL Botosani, Florin Turcanu, care sustine ca liderul liberal are o singura sansa pe care nu trebuie sa o rateze.  ”Eu sunt convins ca Antonescu va lupta pana la capat. Nu are de ales. Daca ajunge presedinte, pleaca din PNL. Daca nu, tot pleaca. La el este totul sau nimic. Daca nu castigi, te schimba, ca asa este viata in partid. Eu il sustin pana la capat”, a  mai spus Florin Turcanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger