AcasăPoliticaLiberalii i-au sarit in cap lui Daniel Chitoiu

Liberalii i-au sarit in cap lui Daniel Chitoiu

Daniel Chitoiu a reusit sa-si puna tot partidul in cap

Daca tot au fost nevoiti sa bata drumul pana la Bucuresti pentru o simpla formalitate – nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru sefia Transporturilor, liderii PNL au folosit prilejul pentru a-l pune la punct pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu.

Daniel Chitoiu a reusit sa-si puna tot partidul in cap

Fara un Crin Antonescu care sa-l apere, liberalii l-au inghesuit bine de tot pe colegul Chitoiu, dupa cum relateaza site-ul peurse. Tonul se pare ca l-a dat presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache. ”Dati-ne bani de investitii ca ne injura lumea. Avem 70% in Parlament, suntem deja de ceva timp la guvernare si nu se misca nimic! Eu ce sa le tot spun oamenilor cand vin si ma intreaba de ce nu facem aia si aia?”, i-a spus Petrache lui Chitoiu.

Odata deschis subiectul, reprosurile s-au tinut lant. ”Nu mai stau eu in banii lor. Cand vor intreba de voturi o sa ii intreb si eu de buget. In rest e fiecare pe cont propriu. Am vorbit acum cu cei din Moldova si la ei e jale. Mai ales primariile noastre sunt pe butuci, dar ale PSD reusesc sa faca rost de bani. Si uite asa vine Dragnea si ne spune ca ale noastre trebuie desfiintate pentru ca sunt in faliment si ale lor sunt ok”, s-a plans un alt lider PNL.

author avatar
Adelina Ionicel
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger