AcasăPoliticaLiberalii, dupa discutiile cu seful statului pe legile privind siguranta nationala: Este...

Liberalii, dupa discutiile cu seful statului pe legile privind siguranta nationala: Este nevoie de actualizare a legislatiei

Dupa ce seful statului a incheiat consultarile cu PSD-ul, la masa discutiilor au intrat liberalii, delegatia PNL fiiind condusa de Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

Odata intrevederea de la Cotroceni incheiata, cei doi presedinti ai Partidului National Liberal au prezentat cateva concluzii ale consultarilor pe care delegatia PNL le-a avut cu seful statului, pe tema legislatiei din domeniul securitatii nationale.

„Concluzia cea mai importanta (…) este aceea ca este nevoie de actualizare a legislatiei”, a precizat Alina Gorghiu, liberala vorbind, totodata, despre necesitatea de „aducere a acestor prevederi (…) la nevoile anului 2016”.

In acelasi timp, liberala a aud sin discutie faptul ca aceasta actualizare a legislatiei „nu poate fi facuta la initiativa unui singur grup parlamentar, am mai avut un esec (…) de aceea delegatia PNL a agreat sa participam, alaturi de reprezentantii celorlalte partide, in Comisia care va genera noua legislatie”, Alina Gorghiu punand accentt pe faptul ca se vrea atat respectarea drepturilor romanilor, cat si nevoia de securitate a statului.

Totodata, Vasile Blaga a explicat faptul ca liberalii vor desemna doi reprezentanti pentru a face parte din Comisia parlamentara privitoare la legislatia din domeniul securitatii nationale,  „care vor face parte si din viitorul Parlament, astfel incat aceasta Comisie sa-si poata continua activitatea”, precizand si ca „presedintele a propus si noi am fost de acord cu o comisie de lucru”.

sursa foto: Facebook/PNL

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger