AcasăPoliticaLiberalii duc dorul USL-ului

Liberalii duc dorul USL-ului

S-au cerut in opozitie, dar au descoperit ca nu mai au forta sa duca atatea  batalii de unii singuri, pe picioarele lor. Incoltiti din toate partile, liberalii dau semne ca regreta vremurile in care se insoteau cu pesedistii.

Pentru ca in politica nimic nu este exclus, Eduard Hellvig vede posibila refacerea USL

USL a incetat din viata pentru ca PNL nu a acceptat transformarea USL in PSD. Nu, USL nu se mai reface, afirma cu tarie Crin Antonescu. Mai mult, presedintele PNL spune ca nu vrea sa mai auda de combinatii politice pentru o buna bucata de vreme. „Nu vrem alianta cu nimeni, abia am iesit dintr-o alianta. Exista un circuit al aliantelor, asa cum spunea si domnul Vosganian, «fiecare cu fiecare», care s-a consumat. Important e sa vedem si ca partid ce putem face. E adevarat ca PSD-ul, categoric, e cel mai mare partid din Romania, cu cele mai multe voturi, cu cei mai multi oameni in administratie, cu cei mai multi activisti, cu cei mai multi bani, totusi vad o retinere la ei sa spuna ca sunt PSD. Se ascund dupa tot felul de tufe mici, ca Daniel Constantin, fac aliante gen USD, il aduc pana si pe Tariceanu, apoi il chinuie si il tin acolo pe scaun, ca poate vin inapoi liberalii. Domnul Blaga sau PDL au o atitudine un pic mai demna, ei merg cu partidul lor. Restul, cu cat sunt mai mici, viseaza uniuni mai mari”, a declarat Antonescu. Culmea, replica a venit tot din PNL.  „Never say never (niciodata sa nu spui niciodata – n.r.)”, a afirmat Eduard Hellvig, referindu-se la o posibila reafacere a USL.

S-a marit miza

Cu sau fara USL, liberalii il avertizeaza pe Antonescu ca nu-i vor tolera un eventual esec. „In februarie 2009 i-am spus lui Crin Antonescu ca are datoria ca pana in 2014 sa duca partidul la 30 la suta in administratie, iar in decembrie sa preia presedintia Romaniei. I-am mai spus ca degeaba esti presedintele unui partid liberal daca nu impui o politica liberala. Sunt convins ca vom avea o politica si un guvern liberal” i-a transmis vicepresedintele PNL  Romeo Stavarache sefului sau de partid.

author avatar
Adelina Ionicel
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger