AcasăPoliticaLiberalii, chemati sa stranga randurile. Blaga: O sa tin colegii aproape

Liberalii, chemati sa stranga randurile. Blaga: O sa tin colegii aproape

Ramasi fara unul dintre cei doi conducatori ai partidului, dupa demisia lui Blaga, liberalii trebuie sa gaseasca solutii, mai ales ca se apropie alegerile.

Pentru a decide ce e de facut in perioada urmatoare, liberalii au discutii. De altfel, in urma cu aproape o ora, insusi Vasile Blaga a ajuns la sediul central, declarandu-se decis sa faca tot ce poate- in calitate de simplu membru de partid, de aceasta data- pentru a mentine unitatea formatiunii pe care, pana ieri, a condus-o, alaturi de Alina Gorghiu. „O sa tin colegii aproape si partidul o sa ramana puternic si unit”, a declarat Blaga, adaugand ca o sa „implice mult”, dar din postura de membru.

Intrebat in privinta unui posibil succesor al sau la sefia PNL, Blaga a evitat sa se pronunte, dupa cum era de asteptat, pe marginea acesuti sbiect delicat. „Partidul o sa ia cele mai bune solutii, nu este proprietatea mea partidul, eu sunt membru al acestui partid”, s-a rezumat sa spuna Blaga pe acest subiect.

Gorghiu: „sa luptam asa cum am mai facut-o pana acum”

Totodata, Alina Gorghiu a ales sa transmita un mesaj public, adresat colegilor sai liberali, dar si simpatizantilor PNL deopotriva, prin care aduce, la randul sau, in discutie ideea de unitate. „Mesajul meu pentru toti simpatizantii si membrii pnl, mai ales acum cand trecem printr-un moment foarte dificil, este sa luptam asa cum am mai facut-o pana acum, sa strangem randurile asa cum s-a intamplat si in noiembrie 2014 si sa castigam impreuna aceste alegeri”, noteaza sefa PNL, convinsa ca „doar impreuna si uniti vom reusi sa ramanem de partea buna a clasei politice”.

Va reamintim faptul ca Blaga a demisionat din postura de co-presedinte al PNL, renuntand si la cea de coordonator al campaniei liberalilor pentru parlamentarele din decembrie, dupa ce procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe numele sau, pentur trafic de influenta.

107 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din cite se intelege dle. Blaga dvs. vreti sa tineti colegi aproape , dar unde la DNA si la P. Alba ? daca da sa aveti succes ! Iar dna Ghorghiu sa va urmeze cu succes toate proiectele stabilite inca de pe vremea lui Basescu si sfirsitul sa fie acelasi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger