AcasăPoliticaLiberalii au prins curaj si se dau la Victor Ponta

Liberalii au prins curaj si se dau la Victor Ponta

Parlamentarii liberali se plang ca Victor Ponta ii ignora

Invidiat de adversari pentru jocul de imagine, premierul Victor Ponta este acuzat de aliatii de la PNL ca nu stie sau nu vrea sa comunice.

Parlamentarii liberali se plang ca Victor Ponta ii ignora

Numarul liberalilor care-l critica pe Victor Ponta creste de la o zi la alta. Daca pana mai zilele trecute ”carcotasii” de serviciu erau Ludovic Orban si Varujan Vosganian, iata ca din ce in ce mai multe voci liberale se ridica impotriva premierului si a ministrilor PSD.

Senatorul PNL Valeriu Boeriu s-a saturat sa afle detalii despre regionalizare din presa

Cei mai noi contestatari sunt senatorii PNL Valeriu Boeriu si Cristian Bodea care au tinut sa-si exprime public nemultumirile fata de modul in care Executivul gestioneaza problema regionalizarii.  ”Prin faptul ca nu comunica nici macar cu noi, parlamentarii care i-au numit, Guvernul Ponta repeta aceeasi greseala a celor de dinaintea lor. Adica lucreaza dictatorial, fara sa dea socoteala nimanui, pierzand astfel contactul cu electoratul”, a declarat liberalul Cristian Bodea.

Noua pagina de Facebook a Guvernului nu este pe placul Alinei Gorghiu

La randul sau, Valeriu Boeriu a afirmat ca, judecand dupa modul ”defectuos” in care  Executivul gestioneaza relatia chiar si cu propriii parlamentari, Guvernul Ponta ”ori nu stie, ori nu vrea sa comunice”.  ”Noi am numit Guvernul Ponta, noi va trebui sa votam regionalizarea, asadar nu este normal ca despre acest proiect sa aflam detalii doar de la televizor si din presa”, au conchis cei doi parlamentari.

Conflictul din Guvern se muta pe Facebook

De la regionalizare, disponibilizari in sectorul energetic si alte teme serioase, liberalii au dat-o si in socializare. Recent lansata, pagina de Facebook a Guvernului Romaniei a fost luata la puricat de deputatul PNL Alina Gorghiu, aceasta fiind deranjata de faptul ca singurul link era catre contul lui Victor Ponta. ”Barack Obama are aproape 28 de milioane de followeri si Guvernul Romaniei abia isi face pagina de Facebook. …ar spune unii carcotasi. Dar e bine! E o parghie de transparenta, de aia trebuie sa ii felicit si sa va recomand sa puneti acolo, la pagini de urmarit. Totusi … astept si contul de Twitter al Guvernului, ca premierul are deja. Si nu e normal sa dai link din pagina Guvernului, (doar) catre contul premierului”, a postat Gorghiu pe blogul personal.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger