AcasăPoliticaLiberalii au dat de greu la Radauti si la Cluj

Liberalii au dat de greu la Radauti si la Cluj

Liberalii incearca sa gaseasca solutii pentru Radauti – oras ramas practic fara administratie locala – si pentru raboiul intern declansat la Cluj intre taberele Boc si Seplecan.

Liderii PNL, in frunte cu co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, s-au reunit, ieri, in sediul din Modrogan nr. 1, pentru a discuta despre situatia din Radauti – municipiu ramas si fara primar, si fara Consiliu local.

Data fiind situatia din aceasta localitate, mai multi parlamentari PNL, UNPR si PSD de Suceava au trimis deja Guvernului o scrisoare prin care solicita toti organizarea de alegeri partiale la Radauti, sau in caz contrar gasirea unei solutii care sa permita functionarea in continuare a municipiului.

In plus, liberalii trebuie sa dezamorseze si bomba de la Cluj, unde dorinta lui Mihai Seplecan de a candida pentru primarie, in dauna lui Emil Boc, a dus la un razboi deschis intre fostii pedelisti si fostii liberali. Razboi purtat, spre deliciul adversarilor PNL, in vazul lumii, pe retelele de socializare.

author avatar
Simona Badulescu
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger