AcasăPoliticaLiberalii atenteaza la salariul lui Ponta

Liberalii atenteaza la salariul lui Ponta

Pentru bine lui, Victor Ponta nu ar trebui sa-si faca planuri cu banii in plus pe care urmeaza sa-i primeasca de la 1august. „Nu mai apuca majorarea salariala”, avertizeaza liderii PNL.

In opinia liberalilor, Victor Ponta ar trebui sa-si ia gandul de la salariul majorat

”Incepand cu data de 1 August  am sa donez diferenta de salariu primita prin «faimoasa ordonanta» catre echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joaca dupa multi ani din nou intr-o competitie europeana)”, a anuntat premierul. Echipa de baschet a Clubului Steaua o sa ramana fara „sponsorul” de rang inalt, a venit imediat replica penelistilor,care s-au grabit sa taxeze gestul lui Victor Ponta. „Complet demagogic si lipsit de credibilitate, pentru ca nu cred ca premierul va mai ajunge sa-si doneze salariul sau cel putin va face lucrul acesta pentru o luna de zile, intrucat am credinta ferma ca in septembrie guvernarea se va schimba. Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate si lipsit de forta de a da economiei Romaniei acel impuls pentru a da bunastare populatiei”, a afirmat vicepresedintele PNL, Raluca Turcan.

Conduce Romania de plictiseala!

Vasile Dancu este de parere ca Ponta va ramane premier

In duet cu Turcan, senatorul PNL Cristian Bodea vorbeste si el despre „evacuarea” lui Ponta din Palatul Victoria.  „Candid, ca un pisic <<care este>>, premierul Victor Ponta anunta poporul ca el nu are nevoie de bani de la Stat.  Bine, fie! Poate ca omul vrea sa conduca Romania de plictiseala. (…)  Marinimosul Viorel Ponta se lauda ca doneaza diferenta de peste 100 de milioane lei, atentie, unei echipe de baschet… Adica, durerea lui este sa asigure salariul pentru un jucator (sau macar o parte din el), cand putea sa trimita cate 10 milioane lei la 10 familii care se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta? Exact!… Dar, e perfect logic… Pisoiasul s-a ranit la piciorus intr-un meci de baschet, asa ca empatizeaza cu jucatorii. (…)Stii, ce?… Las-o naibii de politica, Victorele! Esti tot mai incoerent si penibil! Mai incearca la baschet, poate acolo teatrul tau ieftin are mai multa trecere…”, i-a transmis Bodea premierului.

Dancu, vesti proaste pentru PNL

In timp ce liberalii dau ca sigura debarcarea lui Victor Ponta, sociologul Vasile Dancu este de parere ca premierul este de neclintit. „Nu cred ca Victor Ponta va avea probleme, dar depinde doar de el. Daca va avea vointa de a merge mai departe, va avea tot sprijinul”, a afirmat Dancu. Mai mult, acesta l-a sfatuit pe premier sa nu duca partidul in opozitie pentru „un moft personal”. „Nu as recomanda aceasta strategie si pentru ca puterea nu se cedeaza fara lupta, este una dintre legile luptei politice. Cand ai majoritatea parlamentara, esti obligat s-o joci in interesul celor care te-au votat si pe care ii reprezinti”, a mai spus sociologul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
701 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger