AcasăPoliticaLiberalii acuza: Chitoiu ne vinde pe toti lui Ponta

Liberalii acuza: Chitoiu ne vinde pe toti lui Ponta

Se ingroasa corul liberalilor care il acuza pe Daniel Chitoiu ca sta drepti in fata pesedistilor, in timp ce colegilor lui de partid nici macar nu le raspunde la telefon.

Daniel Chitoiu este suspectat de liberali ca ”s-a vandut” PSD-ului

De mai multa vreme, liberalii acuza comportamentul ”selectiv” al ministrului Finantelor publice, colegul lor Chitoiu, poreclit in partid ”Bondocul”. Bondoc despre care spun ca nu are niciodata bani pentru ei, dar, in schimb, se da peste cap sa faca rost de finantare atunci cand este vorba de pesedisti. Conform site-ului pesurse.ro, liberalii il suspecteaza pe Chitoiu ca s-a ”vandut” cu totul lui Victor Ponta si ii toarna acestuia ce se vorbeste si se intampla in PNL. Iar ultima delatiune pusa in carca lui Chitoiu se refera la nominalizarea lui Nini Sapunaru, despre care liberalii povestesc ca a fost sunat de Ponta si invitat sa renunte intr-un moment cand doar cateva persoane stiau ca va fi numit.

”Antonescu a scapat haturile din maini”

Cu atatea pacate la activ, liberalii de abia asteapta sa-i puna pielea pe bat lui Daniel Chitoiu, despre care spun ca ar avea deja ”carnet rosu” de pesedist sadea. In context, liberalii sunt porniti si impotriva lui Crin Antonescu, sustinator declarat al lui Daniel Chitoiu, cel putin pana acum. ”Antonescu a scapat haturile din maini. Nu poti conduce totusi un partid din Monaco sau din Antalya! Chitoiu a vandut partidul si tu ne spui acum ca ar trebui sa facem nu stiu ce ca sa obtinem 25%. Pai de unde? Oamenii au fugit prin campanie si nu au primit nimic si eu sa le mai cer sa o mai faca o data?!”, povesteste revoltat un penelist. ”In ritmul si la stilul pe care il are acum Crin vom ajunge cu totii la vorba lui Basescu – asta nu va ajunge presedinte! Parca face totul pentru a se intampla asta. Nici nu mai stiu ce sa spun acum, dar nu e normal ca ministrul tau, ministrul partidului pentru care ai luptat ca un nebun, nici sa nu iti raspunda la telefon si cand, prin interventii, reusesti totusi sa o faci… iti vorbeste ca unui nimic”, ii tine isonul un alt coleg nemultumit. Liberalii mai optimisti din fire spera intr-o clarificare a situatiei cu ocazia discutiilor programate sa aiba loc in aceasta saptamana, pe litoral. In schimb, pesimistii de serviciu spun ca Antonescu o va invarti cum vrea el si de aceasta data, iar Chitoiu va scapa tot cu pielea intreaga.

author avatar
Simona Badulescu
1.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger