AcasăPoliticaLia Olguta Vasilescu, din nou in fata procurorilor

Lia Olguta Vasilescu, din nou in fata procurorilor

Primarita Craiovei a trecut, in urma cu doar cateva minute, pragul sediului central al DNA-ului.

UPDATE 12.00: Edilul craiovean a stat mai putin de o jumatate de ora la discutiile cu procurorii anticoruptie, la plecare anuntand ca i se aduce o noua acuzatie, cea de spalare de bani. „Nu este niciun fel de masura preventiva, deocamdata (…) nu am dat nicio declaratie, presupun ca vom da zilele urmatoare. Mi se pare un dosar cusut cu ata alba”, a precizat Vasilescu, la iesirea de la DNA.

Totodata, primarita Craiovei a mentionat ca, in urma cu doua saptamani, a facut p plangere la Consiliul Superior al Magistraturii, dar ca nu a primit nici pana acum un raspuns.

––

Lia Olguta Vasilescu nu a venit singura, ci insotita de avocatul sau. Ramane de vazut care sunt motivele pentru care social-democrata a fost citata la DNA, in aceasta prima parte a zilei. „Asta vreau sa vad si eu. Banuiesc ca e ceva important. Au mai fost audati martori. (…) Ma astept la ce e mai rau, avand in vedere faotul ca e ultima saptamana de campanie electorala (…) Facem la sfarsit declaratie”, s-a rezumat sa precizeze Vasilescu, inainte de a intra sa discute cu procurorii anticoruptie.

 

Va reamintim faptul ca Vasilescu a mai fost la DNA, ulterior audierilor fiind retinuta. Totul se intampla in urma cu doua luni.

author avatar
Cristina Stefan
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger