AcasăPoliticaLe-a cerut alesilor sa se gandeasca dincolo de "castigul electoral de moment"....

Le-a cerut alesilor sa se gandeasca dincolo de „castigul electoral de moment”. Iohannis : Intrebati-va cum va arata Romania in 5-10 ani

Nu morala ar fi o problema, dar nu scrie despre ea in lege

Printre alte aspecte pe care a considerat ca e cazul sa le mentioneze in discursul sau din Parlament, sustinut la 140 de ani de la proclamarea Independentei, dar si cu prilejul Zilei Europei, seful statului a adresat un mesaj actualilor parlamentari.

„Puneti pe agenda legi cu impact major pentru viitorul romanilor (…) nu va ganditi doar la un castig electoral de moment (…) intrebati-va cum va arata Romania in 5-10 ani cu legile pe care le adoptati dvs acum, intrebati-va daca Romania va deveni mai puternica sau dimpotriva”, le-a transmis Klaus Iohannis senatorilor si deputatilor prezenti in sedinta comuna.

Totodata, primul om in stat considera ca actualii alesi ai neamului au deopotriva „responsabilitatea”, cat si „capacitatea” de a restabili increderea cetateanilor in Parlament, „aceasta institutie fundamentala a democratiei”. „Va chem sa faceti din aceasta un obiectiv politic demn de centenarul aniversarii Marii Uniri”, a insemnat presedintele.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger