AcasăPoliticaLazaroiu: Ponta va juca pe cartea Greciei

Lazaroiu: Ponta va juca pe cartea Greciei

Fostul consilier prezidential sustine ca premierul Victor Ponta incearca sa-i seduca pe romani plagiindu-l pe grecul Alexis Tsipras.

Sebastian Lazaroiu il banuieste pe Victor Ponta ca vrea sa devina un Tsipras de Dambovita

”Premierul suspendat cere romanilor sa faca <<front comun impotriva celor care nu-si doresc independenta economica a Romaniei>>, asta la putin timp dupa ce un sondaj arata ca 70% din romani sunt solidari cu cruciada elena impotriva <<creditorilor>>. Nu e niciun dubiu ca Ponta se referea la FMI si UE, care si-au declarat scepticismul in repetate randuri fata de <<acoperirea>> masurilor de relaxare fiscal propovaduite de actualul cabinet. O infuzie de popularitate ar prinde bine si PSD si sefului sau, asa ca nu ar trebui sa ne surprinda specularea politicianista a momentului <<Grecia versus FMI&UE>> de catre liderii de la Bucuresti”, si-a detaliat teza Sebastian Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu

Ca sa-i mai taie din elanul populist lui Victor Ponta, Lazaroiu ii aminteste ”premierului titular” al Romaniei ca nu numai pesedistii asteapta cu sufletul la gura intoarcerea sa in tara, ci si procurorii DNA: ”Guvernul este condus in continuare de un premier interimar, cu un picior in coalitia cu PSD, iar celalalt in curtea Cotroceniului. Titularul este asteptat <<din zi in zi>> sa se intoarca din Istanbul, dupa o suspect de lunga recuperare medicala. Nu doar PSD este nerabdator sa isi vada liderul intors in patrie. E probabil ca si procurorii isi doresc sa continue procedurile judiciare in dosarul <<Sova>>”.

 

author avatar
Simona Badulescu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger