AcasăPoliticaLazaroiu: Ponta, cel mai mare papagal al stangii

Lazaroiu: Ponta, cel mai mare papagal al stangii

Cu Victor Ponta la butoane, praful si pulberea se vor alege de PSD, sustine fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu este ferm convins ca Victor Ponta va distruge partidul pe care-l conduce
Sebastian Lazaroiu este ferm convins ca Victor Ponta va distruge partidul pe care-l conduce

Desi suna a avertisment si a preocupare sincera, Lazaroiu explica din capul locului ca este departe de el gandul de a face vreun bine formatiunii conduse de Ponta.  Ba din contra, fostul consilier prezidential nu-si propune decat sa rasuceasca si mai tare cutitul in rana social-democratilor, greu incercati in ultima vreme de anchete penale si acuzatii de incompatibilitate.  „Ponta va intra in istorie ca groparul PSD. Nu cred ca va fi neaparat ceva rau, avand in vedere starea in care se afla acum mostenitorul de facto al PCR. Si cred ca doar o implozie poate reforma acest monstru alcatuit din gunoaiele tranzitiei. Cu toate astea, Ponta va avea in cartea de istorie si un rol comic. Pentru ca ingroapa PSD din pura prostie, nu pentru ca si-a dat seama ca singura solutie pentru reformarea stangii este sa-si rada partidul din radacini”, a precizat Lazaroiu. In sprijinul afirmatiilor sale, fostul consilier prezidential face o trecere in revista a actiunilor lui Victor Ponta care au avut grave repercusiuni asupra membrilor PSD. „Toate actiunile marelui strateg de razboi Ponta, toate atacurile planificate impotriva adversarilor politici s-au soldat cu nenumarate victime in randul propriei ostiri. Referendumul din 2012 a trimis in instante zeci de activisti zelosi in fraudarea voturilor si a transformat partidul intr-un paria la nivelul PES. Pactul de coabitare a consolidat justitia independenta care finalizeaza dosar dupa dosar. Cele mai multe victime sunt din randul celor mai lacomi, adica cei din partidul lui. Nu cred ca in 2010 s-ar fi gasit un papagal mai mare in tot partidul care sa desavarseasca opera de igienizare a stangii”, a conchis Sebastrian Lazaroiu.

Ungureanu i-a gasit „adapost” premierului

Subiect de bancuri in ultimele zile, decizia premierului de a se refugia in sediul Ministerului Apararii a fost ironizata si de Mihai Razvan Ungureanu. „Baiatul asta ori ii place mancarea la gamela, ori are o fascinatie subtila pentru uniforme. Asta este, poti sa intelegi lucrurile acestea. (…) Putea sa se refugieze la Ministerul Tineretului si Sportului, ca joaca baschet. Eventual organiza audiente pe stadion”, a afirmat Ungureanu.

author avatar
Adelina Ionicel
2.453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger