AcasăPoliticaLazaroiu: Ponta baga batul prin gardul coabitarii

Lazaroiu: Ponta baga batul prin gardul coabitarii

Sebastian Lazaroiu il atentioneaza pe Victor Ponta ca mai are putin si depaseste limitele coabitarii

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu afirma ca premierul Victor Ponta s-a apropiat periculos de ”limita respectarii acordului de coabitare”.

Sebastian Lazaroiu il atentioneaza pe Victor Ponta ca mai are putin si depaseste limitele coabitarii

Concret, Lazaroiu il acuza pe premierul pesedist de incalcarea punctului 2 din pactul de coabitare (”Partile se angajeaza sa se abtina de la atacuri la adresa institutiilor statului de drept”) si a punctului 4, ”Spatii de cooperare si modalitate de cooperare” (care impune ”cooperarea in elaborarea politicii externe”). In contextul punctului 2, Lazaroiu precizeaza ca interventia premierului in frauda de la liceul Bolintineanu ”reprezinta nu doar o imixtiune in actul de justitie, dar si un atac la adresa unei institutii a statului de drept”. ”Ceea ce a facut premierul nu cred ca va fi primit deloc bine in cancelariile occidentale”, a fluturat Lazaroiu ”sabia” europeana pe deasupra scalpului lui Ponta.

In ceea ce priveste cooperarea in domeniul politicii externe, consilierul prezidential reclama lipsa unei consultarii Basescu – Ponta, urmata de incredintarea unui mandat, in cazul turneului asiatic efectuat recent de premier.

author avatar
Simona Badulescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger