AcasăPoliticaLazaroiu nu vrea ca PDL-ul sa se verse in Miscarea Populara

Lazaroiu nu vrea ca PDL-ul sa se verse in Miscarea Populara

Sebastian Lazaroiu ii avertizeaza pe pedelistii nemultumiti de Vasile Blaga ca Miscarea Populara nu este ”o barca de salvare” pentru ei.

Sebastian Lazaroiu pazeste poarta Miscarii Populare, nu cumva sa se strecoare inauntru neavenitii de la PDL

Consilierul prezidential nu vede cu ochi buni posibilitatea migrarii pedelistilor, grupuri – grupuri, in Miscarea nou creata. “E o practica obisnuita asta. Cand vrei sa maculezi ceva incepi sa inventezi. Iti da cineva pe surse si tu sugerezi tot felul de scenarii subterane. Miscarea Populara e o fundatie si nu o barca de salvare pentru vreo grupare din PDL. PDL sau, ma rog, partidele care il compun, trebuie sa isi duca pana la capat crucea, electoratul trebuie sa-i reevalueze la urmatoarele alegeri. Miscarea Populara e o fundatie. Cine isi cauta partid trebuie sa caute prin alta parte”, a rabufnit consilierul prezidential pe blog.

Vigilent, nu care cumva sa descopere ca a ajuns coleg cu persoane neagreate, Lazaroiu atrage atentia si asupra ”criteriilor de recrutare” pe care un partid ”ridicat pe valul fundatiei” trebuie sa le respecte, daca va vrea sa beneficieze de sustinerea Miscarii Populare mama.

Udrea: Blaga raspunde daca PDL se rupe

Elena Udrea afirma, ori de cate ori este cazul, ca nu are de gand sa plece din PDL: ”Nu am incurajat aceasta solutie. Dimpotriva, am cerut si argumentat ramanerea in PDL si implicarea noastra activa in lupta cu USL”. Totodata insa, Udrea recunoaste ca majoritatea pedelistilor care o sustin ”s-au pronuntat pentru plecarea din partid”. Situatie in care Udrea arunca asupra liderului Vasile Blaga intreaga raspundere pentru ce va sa fie in PDL: ”Responsabilitatea unitatii PDL apartine conducerii actuale, care a participat la alegerile interne avand ca principal mesaj unitatea partidului”.

 

author avatar
Simona Badulescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger