AcasăPoliticaLazaroiu: Catalin Predoiu, un ipocrit

Lazaroiu: Catalin Predoiu, un ipocrit

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu nu se dezminte, ramanand pe mai departe contestatarul de serviciu al lui Catalin Predoiu. Si asta in timp ce intreg PDL-ul face plecaciuni in fata fostului ministru al Justitiei.

Sebastian Lazaroiu are un dinte impotriva lui Catalin Predoiu
Catalin Predoiu

Dupa ce l-a acuzat de oportunism  pentru faptul ca a acceptat sa fie uns prim-vicepresedinte al partidului peste noapte, Sebastian Lazaroiu lipeste o noua eticheta pe fruntea lui Catalin Predoiu: ipocrit. Reactia consilierului prezidential vine dupa ce proaspatul lider PDL a declarat ca trebuia gasita o solutie pentru ca Daniel Morar sa ramana la Parchetul General sau la DNA.  ”Of of, Cataline. Cum ai vrut tu sa-l schimbi pe Morar in 2008 si acum in 2013 ii plangi absenta. Bai, frate, astia cand intra- n politica se imbolnavesc toti de ipocrizie?”, a comentat ironic Lazaroiu.

Ca un gest de curtoazie, consilierul prezidential a tinut sa-l puna la curent pe Catalin Predoiu cu istoria recenta a partidului in care s-a inscris.  ”Ar fi fost o solutie (pentru Morar – n.r), dar se pare ca am ratat-o cu totii. Nu stiu pe unde se afla Predoiu la vremea respectiva. De exemplu, sa castige PDL vreo 25% la parlamentare si nu 16%. Adica sa nu faca blat in fiecare colegiu. Se vede ca Predoiu e nou in PDL”, a conchis Sebastian Lazaroiu. Imun in fata acestor atacuri, Catalin Predoiu pare mai convins ca niciodata ca si-a ales bine partidul. ”Am simtit, dupa o evaluare rationala, ca acolo trebuie sa merg. (…) PDL e un partid greu, sunt oameni valorosi aici, poate ca au uitat acest lucru, dar isi poate aduce aminte si poate performa”, a sustinut liderul democrat-liberal.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger