AcasăPoliticaLasa deoparte orgoliul de bun tintas si multumeste lui Dumnezeu pentru eroare:...

Lasa deoparte orgoliul de bun tintas si multumeste lui Dumnezeu pentru eroare: Nastase – un milimetru, dar ce mult conteaza!

Adrian Nastase a fentat la milimetru moartea

Un singur milimetru l-a despartit pe Adrian Nastase de moartea pe care si-o autoprogramase, cu aproape un an in urma.

Adrian Nastase a fentat la milimetru moartea

Debarasat in prezent de orice intentie de suicid, Nastase lasa deoparte orgoliul de bun tintas si multumeste lui Dumnezeu pentru eroare: ”Glontul acela a trecut la un milimetru de carotida. A fost probabil destinul sau Dumnezeu. Au hotarat ca viata mea sa nu se incheie atunci”. Iar daca tot a reusit sa-si regaseasca echilibrul si sa revina cu totul la viata, Adrian Nastase vrea sa convinga lumea si ca, atunci, chiar a vrut sa moara, nu a fost vorba de vreun scenariu prost scris.

”Stateam asezat pe un scaun, soferul era in fata mea. I-am spus: «Imi pare rau ca vei fi implicat in aceasta poveste». Din fericire, scotand revolverul cu mana stanga, inainte de a-l trece in mana dreapta, pentru ca eu nu trag cu mana stanga, el s-a repezit peste o masuta care era intre noi si m-a daramat. Ne-am luptat, eu incercand sa mentin pistolul in mana stanga. In final, am reusit cu mana stanga sa indrept revolverul spre mine, dar dintr-un unghi foarte ciudat. Si incercand sa il protejez pe el ca nu cumva sa trag in el. As vrea sa ii multumesc acelui ofiter de politie. Ii datorez si lui faptul ca stam acum de vorba”, a explicat Nastase cum au stat lucrurile.

author avatar
Simona Badulescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger