AcasăPoliticaLamuririle lui Sova in privinta permisiului: M-am dus la un ghiseu gol

Lamuririle lui Sova in privinta permisiului: M-am dus la un ghiseu gol

Versiunea lui Dan Sova, fostul senator pe care un actual deputat l-a cam aratat cu degetul, lasand sa se inteleaga ca ar fi fost bagat in fata, la Permise Ilfov, e cu totul alta de cat a useristului care a lansat, practic, acuzatiile la adresa fostului ministru.

Concret, Sova neaga ca ar fi „fentat” vreo coada, sustinand ca la ghiseul la care a mers sa-si preschimbe carnetul de conducere nu s-ar mai fi aflat nicio alta persoana. Prezent, luni dimineata, la Inalta Curte, fostul aprlamentar a facut cateva precizari in aceasta privinta. „Va spun doua cuvinte si nu va raspund la intrebari. Mi-am facut dosarul ca orice cetatean al Romaniei, cu o saptamana inainte sa ma prezint. In ziua in care am fost acolo am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu la care nu se afla nici macar o persoana, un ghiseu gol. Cel care a scris ce a scris – nu stiu cine a scris – solicitati-i o poza cu o persoana la coada in fata careia m-am bagat”, a explicat Dan Sova, pe un ton cat se poate de categoric.

Nu la fel a reiesit totul din cele povestite de catre Cornel Zainea, recent, pe contul sau de Facebook. De altfel, cazul este anchetat la nivelul Directiei Permise Ilfov, institutia anuntand ca sunt doua persoane vizate de verificari.

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari

1 COMENTARIU

  1. Și în cazul Bechtel s-a apărat bine, sau l-a apărat mă-sa, parlamentarii….SCÂRBĂ MAXIMĂ!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger