AcasăPoliticaLa cererea premierului Ponta, Ministerul Finantelor a retras de pe site proiectul...

La cererea premierului Ponta, Ministerul Finantelor a retras de pe site proiectul Codului Fiscal

Reprezentantii Ministerului Finantelor au anuntat, sambata, ca au retras de pe site-ul insitutiei proiectele Codului Fiscal si al celui de Procedura Fiscala. Totul, la cererea premierului Victor Ponta.

Ca urmare a solicitarii sefului Guvernului, in vederea analizarii celor doua proiecte in cadrul Executivului, inainte ca acestea sa fie supuse dezbaterii publice, cele doua initiative legislative nu se mai regasesc pe pagina electronica a Ministerului Finantelor. „Intentia Guvernului este de a initia o dezbatere publica deschisa si transparenta cu privire la modificarile necesare Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, insa dorim, in acelasi timp, si adoptarea de masuri care sa contribuie la continuarea cresterii economice si la limitarea extinderii poverii fiscale”, se arata intr-un comunicat al institutiei amintite.

Mentionand ca „in prezent, una dintre prioritatile Guvernului este de a limita evaziunea fiscala, inclusiv prin modificari ale Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala”, oficialii Ministerului finantelor precizeaza ca anterior deciziei Guvernului in aceasta chestiune, vor avea loc discutii cu specialisti in domeniu, dar si cu reprezentanti ai societatii civile. Abia apoi aceste proiecte vor fi trimise spre aprobare Legislativului, se mai precizeaza in documentul remis presei.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger