AcasăPoliticaL-a anchetat pe Mihail Boldea in timp ce erau amanti

L-a anchetat pe Mihail Boldea in timp ce erau amanti

Procurorul Mihaela Aghenitei, care a instrumentat dosarul fostului deputat Mihail Boldea, este urmarita penal pentru favorizarea infractorului, CSM incuviintand perchezitii in cazul acesteia.

Mihail Boldea si Mihaela Aghenitei (foto jos) au combinat afacerile cu placerea
Mihaela Aghenitei

Potrivit DIICOT, procuroarea, care a activat si in cadrul DNA, a anchetat un dosar in care era invinuit Mihail Boldea si prin dispozitiile date in acest dosar i-a facilitat acestuia reducerea pedepsei dintr-un alt dosar investigat de DIICOT. Totodata, anchetatorii sustin ca  fostul deputat si Aghenitei se cunosteau de mai mult timp, de pe vremea cand  Boldea lucra ca avocat in Baroul Galati.

„S-a stabilit ca in timpul audierilor efectuate la sediul DNA – ST Galati, intre invinuita Aghenitei Mihaela si numitul Boldea Mihail s-a dezvoltat o relatie sentimentala, care a condus la incalcarea dispozitiilor legale de catre invinuita in efectuarea instructiei penale, cu scopul vadit de a-l ajuta pe denuntator, pentru a i se putea aplica prevederile referitoare la reducerea la jumatate a cuantumului pedepsei”, se mai arata in referatul DIICOT.

author avatar
Victor Paun
1.653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger